查看: 21795|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

摩改龙乳

DUALXEON 發表於 2007-1-16 00:42:44 | 顯示全部樓層
deaddog

我有興趣,你開個價,有幾多個插坐? 美?定英?.煩upLoad photo.

[quote:b3e9ca0445="deaddog"]各位對隆宇情有獨忠,我有一個在床底,型號是LY-201唔知大家有無興趣呢?[/quote]
DUALXEON 發表於 2007-1-16 00:57:23 | 顯示全部樓層
Modi Sir

初部看入面接線串起.改並得唔得.

你快D拆開隆宇.,包括臘青.我地好想知入面.

拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆拆

我都有出力寫左好多個拆字 :

你地隻隔離牛點解唔用臘青封閉包起全隻牛.留返下次隔離牛摩改升級班.
Modi Sir指點下.

[quote:2431ff6e80="modi"]唔知大家有沒有拆開過隆宇呢?

手工十分之差,有時間的我會將它再拆開,包括臘青,
現皆段可以做的是將它的接線用好些的再接好。

就算係大家用的魔力都是用臘青封閉的,所以要摩便要拆,想清楚吧!
我的204細細隻,拆壞了也不成問題啊![/quote]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
DUALXEON 發表於 2007-1-17 21:31:22 | 顯示全部樓層
Stephen兄

你不要心急Modi Sir 講得及答得dynamicdog好快一定有相 =D>

[quote:1fd5910e07="modi"][quote:1fd5910e07="dynamicdog"]modi 兄!

有樣野想請教. 隆乳有咁多個Model選擇,
點解你會買204???

4個萬能用得2個[/quote]

如果我話比你聽係買回來拆的,你信唔信呢? [/quote]
DUALXEON 發表於 2007-1-17 21:34:51 | 顯示全部樓層
deaddog兄

我對萬用插頭怕怕 [quote:0a09c953a0="deaddog"]

[quote="deaddog"][quote:0a09c953a0="DUALXEON"]deaddog

我有興趣,你開個價,有幾多個插坐? 美?定英?.煩upLoad photo.

[quote:0a09c953a0="deaddog"]各位對隆宇情有獨忠,我有一個在床底,型號是LY-201唔知大家有無興趣呢?[/quote][/quote]

型號201萬用插頭的,$900。[/quote]
DUALXEON 發表於 2007-1-17 21:45:20 | 顯示全部樓層
只是我個人喜好.

順便問下VT60 幾時有得聽

[quote:f14ff9a287="modi"]DUALXEON點解對萬用插頭怕怕呢?

臘青是會拆去的,但要多等幾天呢!現在還很忙呢! [/quote]
DUALXEON 發表於 2007-1-21 23:14:04 | 顯示全部樓層
我好想知真相.點解有多人用隆乳.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
DUALXEON 發表於 2007-1-25 08:51:02 | 顯示全部樓層
:shock:
DUALXEON 發表於 2007-1-30 23:25:23 | 顯示全部樓層
MODI SIR

你金口講過同大家分享.,你唔會反口.

如果阿SIR反口大家好 :?
DUALXEON 發表於 2007-1-31 13:56:11 | 顯示全部樓層
Modi Sir

你一早講.專重他人產品.頂 :?

[quote:4a1f2ef99f="modi"]比幾張相大家睇睇先,吊吊引! :mrgreen:[/quote]

我學KK.

!@#@@@$#@$$%@%$^$^&%&*&^%%##!@

KK教我. :
DUALXEON 發表於 2007-1-31 17:46:53 | 顯示全部樓層
Modi Sir

好嘢.好嘢.好嘢.好嘢.好嘢.好嘢.好嘢.

萬歲.萬歲.萬歲.萬歲.萬歲.萬歲.萬歲. =D>

我學KK.下次凈學裝機.
!@#@@@$#@$$%@%$^$^&%&*&^%%##!@

錯!錯!錯!錯! ](*,)

KK
你下次唔好教壞我.唔好大教壞細.  [-X