HiFi Fever

標題: 元朗音響發燒友 [打印本頁]

作者: ewcl    時間: 2005-11-30 11:58
標題: 元朗音響發燒友
:  :  點名啦, 各位師兄 :  :  :
作者: ewcl    時間: 2005-11-30 12:48
標題: Re: 元朗音響發燒友
[quote:4095e40188="ewcl"]:  :  點名啦, 各位師兄 :  :  :[/quote]

唔通個個去晒睇李克勤     :roll:  ops:  :cry:  :  8)  :?
作者: ewcl    時間: 2005-11-30 14:14
標題: Re: 元朗音響發燒友
[quote:1af1b64826="ewcl"]:  :  點名啦, 各位師兄 :  :  :[/quote]

唔知元朗有幾間音響鋪呢?

我知的有(現x), 在恆香對面, 地鋪.
(高x), 都o係恆香對面, 要上樓, 不過唔知執未.

仲有無其它呀?
作者: kmccw    時間: 2005-11-30 14:39
我不是元朗區
作者: ewcl    時間: 2005-11-30 15:56
[quote:f587fec74e="kmccw"]我不是元朗區[/quote]

住邊呀師兄
作者: keniche    時間: 2006-8-9 17:20
元朗得間「現代」高安執左啦,天水圍唔知,其實睇野都一定到旺角,元朗的一般線都吾接一條,重包埋玻璃紙,晒鬼氣,睇セ?得閒一齊到旺角踩下啦!
作者: ewcl    時間: 2006-8-18 09:21
[quote:ce8c2ef61e="keniche"]元朗得間「現代」高安執左啦,天水圍唔知,其實睇野都一定到旺角,元朗的一般線都吾接一條,重包埋玻璃紙,晒鬼氣,睇セ?得閒一齊到旺角踩下啦![/quote]

說得對 :

歡迎光臨 HiFi Fever (http://hififever.com/dz/) Powered by Discuz! X3.2