HiFi Fever

標題: 金融海嘯下,我要賣模型....:cry: [打印本頁]

作者: ricky42c    時間: 2008-11-12 22:46
標題: 金融海嘯下,我要賣模型....:cry:
以下模型由五二算起,有意的話請勿壓價, :cry:

作者: kendrew    時間: 2008-11-13 01:34
請問RX78-2個proshop special係咩?有冇多d相?我有d興趣
thx!!
作者: samuelsum    時間: 2008-11-13 11:04
雖然你今日可能因此唔開心, 但做人實會有起有跌, 好快你會賺返 :!: 加油呀

我都唔見好多, 多達幾年既儲蓄...還要是自己親手止蝕殺倉...  但我有信心會好快搵返   :wink:
作者: ricky42c    時間: 2008-11-13 16:05
[quote:e5edf421ed="kendrew"]請問RX78-2個proshop special係咩?有冇多d相?我有d興趣
thx!![/quote]

8月 MG RX-78-2 ver.川口克己

作者: ricky42c    時間: 2008-11-13 16:13
[quote:3e6a4dbfe6="Sam_Sam"]雖然你今日可能因此唔開心, 但做人實會有起有跌, 好快你會賺返 :!: 加油呀

我都唔見好多, 多達幾年既儲蓄...還要是自己親手止蝕殺倉...  但我有信心會好快搵返   :wink:[/quote]

SAMSAM大師~
希望過到此難關,但仲有幾長時間都未知~
多謝打氣!!!!
作者: alfcat    時間: 2008-11-13 23:07
留得青山在 .... 是你的, 始終會回來 ... 不要太介懷短暫的得與失.

你LOGO個高達有幾高? 我同事話這個似是有成三樓咁高那個來的, 不知是否正確?
作者: ricky42c    時間: 2008-11-14 11:35
[quote:cf83bd18ff="alfcat"]留得青山在 .... 是你的, 始終會回來 ... 不要太介懷短暫的得與失.

你LOGO個高達有幾高? 我同事話這個似是有成三樓咁高那個來的, 不知是否正確?[/quote]

無錯~留得青山在......總有一天會回來,希望各位都會明天會近好!

個高達我想都有三層高,去到BANDAI個個都影佢~如果係全身1比1就勁啦!
作者: alfcat    時間: 2008-11-16 08:12
Dear Dyna,

我同事有興趣你的高達, 但他不是 HiFiFever 用戶. 有什麼更好的途徑他可以 contact 你呢?
作者: alfcat    時間: 2008-11-18 12:05
Dear Dyna,

I have passed your information to my colleague already. We are still busy these few weeks. I hope he will contact you soon enough for the good stuffs.

CAT
作者: ricky42c    時間: 2008-11-18 23:30
[quote:b0cf532c37="alfcat"]Dear Dyna,

I have passed your information to my colleague already. We are still busy these few weeks. I hope he will contact you soon enough for the good stuffs.

CAT[/quote]

CAT HING

NOTED.~

THANKS!!!!!!
DYNA

歡迎光臨 HiFi Fever (http://hififever.com/dz/) Powered by Discuz! X3.2