查看: 35412|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

音響隔離牛製作班 - 第二班現場開心實況

kennytam 發表於 2007-4-16 13:56:01 | 顯示全部樓層

In Use

In Use...Review Later...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
kennytam 發表於 2007-4-17 19:49:53 | 顯示全部樓層
用了2 days

Plasma: 睇碟鮮色o左同質感強咗,漸變的黑位更有立体感, 但睇無記分別不大
Amp+CD Player: 中高音仲延好, Bass 冇太大分別, 但人聲, 尤以男音, 進步不少
DVD-HDD Recorder: Giec 機, 一看就知好大分別

唔知煲多一排仲會唔會有分別?
唔知又可唔可以學 IsoClxxx 咁行 Parallel 孖牛呢?!
仲想問 VA 係乜來的, 因 Physical 己離我很遠了!!
kennytam 發表於 2007-4-17 20:22:31 | 顯示全部樓層
仲想問下有冇隔離牛的結構圖??
又想知隻牛的"水線"是駁牛的那兒??
kennytam 發表於 2007-4-17 22:20:00 | 顯示全部樓層
what is 初級和次級中間???
kennytam 發表於 2007-4-17 23:17:05 | 顯示全部樓層
我想試下兩隻牛行 parallel, 看下音質會唔會有分別...
kennytam 發表於 2007-4-19 14:07:40 | 顯示全部樓層
o...Understood, thanks all
kennytam 發表於 2007-4-24 23:50:32 | 顯示全部樓層
Edjoted00...you are welcome la

用多隻牛一排發覺睇電視都正o左
睇新聞正咗好多...明珠劇如"逃"就更明顯o刺

哈哈...總之正
我比 95 分
爭少少分因為早知做個 plug 斜出會更完美...仲要係面板加粒唔太光的 Blue LED 咁就 perfect ten la