打印 上一主題 下一主題

搞搞震同好會

cousin 發表於 2009-4-20 08:04:49 | 顯示全部樓層
早晨!
cousin 發表於 2009-4-22 23:58:21 | 顯示全部樓層
>>>套Roller用在cd player和解碼最好,一定唔好用在後級.

未試過之前都諗住係咁, 但老李試過用喺後級之後原來效果一樣唔錯, 只係無咁明顯。 如果覺得用喺cd player同解碼效果比較誇張, 可以試吓用嚟放後級。
cousin 發表於 2009-4-24 07:58:19 | 顯示全部樓層
工業用儀器..............
cousin 發表於 2009-5-3 10:06:07 | 顯示全部樓層
早晨呀.............
cousin 發表於 2009-5-5 20:48:38 | 顯示全部樓層
乜四+一哥識埋咁多壞朋友嘅!
cousin 發表於 2009-5-6 21:51:35 | 顯示全部樓層
四+一哥,
隻牛牛試完未呢?
cousin 發表於 2009-5-9 08:03:08 | 顯示全部樓層
[quote:dd21d39bdd="AlexWong09"]
e部新買的,是可以接notebook外出用.
今次部amp用回LMS自家專用產品,和內止左VI BOX,測試內阻等比以前更準確.[/quote]
但係兩部size都咁大, 外出用咪要搬屋咁搬?! :?
cousin 發表於 2009-5-9 17:08:25 | 顯示全部樓層
[quote:db9cf594bc="老五"]果架腳適應唔到禾家高低不平地板,睇黎要用單點落地先得囉 :wink:[/quote]
如改咗最底嗰截, 加羅絲牙用嚟調校平水咪冇有怕囉! :roll:
cousin 發表於 2009-5-24 21:32:03 | 顯示全部樓層
[quote:4fc0010335="edward2009"]今 日 聽 過 Alex 對 新 設 計...............有 樣 奇 啲 中 音 甜 甜 地 , 他 搞 甜 聲 ! :shock:[/quote]

呢個應該係佢近幾年作品風格嘅突破 :wink: