查看: 9678|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

離開啟事

關閉 [複製鏈接]
ayuen 發表於 2012-3-19 13:29:50 | 顯示全部樓層

鄭重聲名,打從2007年上過hififever後對KK ho呢個人撐足全程!

我嬲係呢個人未用過D嘢就亂講話我作假set出來,仲煽動網話我打尖搶佢地嘢試圖將件扭曲!我一路有留意佢係hififever對另一網站作出嘅言論,佢發乜嘢post不都斷針對別人,鬧足人幾年,hififever及顧客無故被連累,亦曾出言指責!基於他過往行為,我不想被無謂滋擾怎至被誹謗作假,我才發出嚴厲聲明會交法律處理!

William網主處事得體,試圖用公正方法擺平件事,讓佢有落台階,我亦答應左,但這個人就是不肯收手,現在又大做文章呈辭及拉大棚人落水。

我答應William兄第一批貨我仍然要,我係第一個排隊,應得嘅,亦係原則點解我咁堅持!但我唔會攞走,留喺hififever當我嘅contribution。讓事實証明一切。

我對事件真確性嘅堅持,很抱歉對各位造成不便!
ayuen 發表於 2012-3-19 17:30:24 | 顯示全部樓層
佢話我作假嘅嘢我唔會出律師信咁小器,不過條thread應佢要求會唔delete留係到獻世!只要佢唔係好似之前咁不斷滋擾另一人咁滋擾我,我絕不會採取法律行動。香港乃法治之區,若不是有証有據(口頭,行動,書面及網絡等),要告亦告唔入。

我亦唔會再post任何技術性文章。帶到或買到返來嘅嘢收埋玩算了。