打印 上一主題 下一主題

[出售] 原裝GF-JT50M2美標電源插頭尾插套裝發燒鋁合金插头

sony1314 發表於 2019-4-1 17:57:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

高非GF-JT50M-2(即系第二代) 價格:200蚊RMB/1套插頭尾插(包郵非偏遠地區)

本人所在:廣東省廣州    聯系方式:跟帖QQ:876698699 微信號“qq876698699”或論壇PM   

郵箱:David106688@outlook.com

包郵不偏遠地區,新疆,西藏,內蒙古,港澳臺等沒直接包郵。 (港澳臺朋友包運費至轉運點)

原產地:臺灣      成色:全新。

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a2oq0.12575281.0.0.25911debHXBcUp&ft=t&id=556971699652

中心導體純紫銅打造,音色幹凈利落;加厚砂光壹體鋁合金外殼,有效減少外來幹擾屏蔽性能;內部四方捆綁無痕壓線方式;透明耐磨阻燃防爆介質,抗壓絕緣;不銹鋼螺絲反復松緊唔易打滑;

价钱其实都就系200蚊一套啫,钟意平嘅,钟意货比N家就自己考虑下啦,某宝图片系可以随便攞嘅,你都可以!以下图片只系簡單辨真伪,某啲地方除非自己可以亲眼睇先可以辨真伪;某啲人我同你再講一次,攞我图片对你冇着数嘅,有时间我自然会搵你;

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| sony1314 發表於 2019-7-14 21:35:20 | 只看該作者
音色幹凈利落