返回列表 發新帖
樓主: fy
打印 上一主題 下一主題

**發燒Soundtrack交流區**

樓主| fy 發表於 2005-12-18 22:40:08 | 只看該作者

The Clan Of The Cave Bear

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| fy 發表於 2005-12-18 22:42:21 | 只看該作者

Dante's Peak

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2005-12-18 22:43:32 | 只看該作者

Unbreakable

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2006-1-22 02:50:41 | 只看該作者

Harrison Ford Is The Fugitive

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2006-2-3 22:10:27 | 只看該作者

The Professionals

呢隻比較罕有,好難揾!

http://www.amazon.com/gp/product/B000004BR7/ref=wl_it_dp/103-2640908-1537458?%5Fencoding=UTF8&colid=WVKW23RJ3Y5L&coliid=IARPCU7PEA7R0&v=glance&n=5174

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2006-2-22 00:16:10 | 只看該作者

The Mummy

本帖子中包含更多資源

x
hibon 發表於 2006-3-2 23:16:28 | 只看該作者
fy兄

請問呢一隻Star Wars有冇出過CD呀?想揾隻CD聽吓,混音好正!

本帖子中包含更多資源

x
hibon 發表於 2006-3-2 23:33:04 | 只看該作者
Star Wars碟背面

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2006-3-2 23:58:21 | 只看該作者

hibon兄,

有,不過唔知香港有無得賣?

http://www.amazon.com/gp/product/B00000J2TO/qid=1141314860/sr=1-10/ref=sr_1_10/103-2640908-1537458?s=music&v=glance&n=5174
hibon 發表於 2006-3-3 00:27:39 | 只看該作者
fy兄

唔該哂,原來有出過,認真要揾一吓,如見到請通知聲,Thanks
 樓主| fy 發表於 2006-3-7 23:20:43 | 只看該作者

Robocop

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2006-3-22 03:59:37 | 只看該作者

Footloose

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| fy 發表於 2007-8-13 16:06:08 | 只看該作者
Terminator 2 - Judgment Day

本帖子中包含更多資源

x
axgroup 發表於 2011-10-8 13:58:47 | 只看該作者
Keep posting