返回列表 發新帖
樓主: admin
打印 上一主題 下一主題

李克勤演奏廳 《 試播會》入場券,名額二十,先到先得!

gneonhk 發表於 2005-11-25 00:09:34 | 只看該作者
pls count me in   

Kelvin Ng (gneonhk)
bchan99 發表於 2005-11-25 07:54:25 | 只看該作者

Please reserve me a ticket

Please reserve me a ticket.

Byron Chan
kmccw 發表於 2005-11-25 09:27:35 | 只看該作者
啱啱返到香港,遲咗D! 希望預我一張啦。
THX
lokchilde 發表於 2005-11-25 11:06:32 | 只看該作者
[quote:75dc743170="lokchilde"]請給我兩張票.......

姓名:Miu Yin Lok
聯絡:lokchilde@gmail.com

謝謝![/quote]

會員登入名稱:lokchilde
kmccw 發表於 2005-11-25 11:27:07 | 只看該作者
[quote:d83e759f08="kmccw"]啱啱返到香港,遲咗D! 希望預我一張啦。
THX[/quote]

會員登入名稱:kmccw
dreamaker 發表於 2005-11-25 17:09:33 | 只看該作者
I want to join, please reserve one for me, thanks

Dreamaker
esjn0822 發表於 2005-11-25 17:59:32 | 只看該作者
[quote:847b649f29="ES"]May i have 2 tickets as well???

My name is Eric Sin

Can contat me though esin0822@gmail.com!!!

100000 X Thx!!![/quote] My user name is esin0822  
tamkc4311 發表於 2005-11-26 16:45:41 | 只看該作者
I wish I can get one ticket. Thank you very much !
joycema 發表於 2005-11-27 14:08:17 | 只看該作者
any ticket left?? I want one??

my name is JOYCE MA
BennyChan 發表於 2005-11-28 14:39:56 | 只看該作者
Please count me in:

hellobenny03@yahoo.com.hk

Many thx!
ewcl 發表於 2005-11-28 21:32:54 | 只看該作者

李克勤飛

這麼多人要, 好都係留番比D有需要人士啦啦 :
ewcl 發表於 2005-11-29 09:33:20 | 只看該作者

2ticket.

我要2張呀

thx. :

ewcl
 樓主| admin 發表於 2005-11-29 10:31:05 | 只看該作者
各位請檢查你的個人電郵,我們已寄出確認信,請盡快回覆確認入場券,謝謝!!!
ewcl 發表於 2005-11-29 11:19:17 | 只看該作者

2張

收唔到wor... :cry:
ewcl 發表於 2005-11-29 19:10:36 | 只看該作者

Re: 李克勤演奏廳 《 試播會》入場券,名額二十,先到先得!

[quote:c383e381ae="Admin"]環球05升級版壓軸專輯--李克勤演奏廳 《 試播會》將於11月30日舉行,想取得入場券的會員請在以下填上會員姓名,我們將再另行通知大家,先到先得!!

- 試播會唯一一次獨家播放高清母帶1080P Video,一睹原檔細緻度。
- 配用ATC揚聲器及其實器材試播dts surround音樂。
- 李克勤、歐丁玉、金培達出席解說
- 李柏權現場評說

日期:11月30日
時間:中午12:00
地點:香港銅鑼灣怡和街88號 富豪香港酒店
出席陣容: 李克勤先生、區丁玉先生、金培達先生、李柏權先生
名額:20名
HiFi Fever會員費用全免!

唱片特點
- 以雙面DADC(Dual Disc),一面為CD,背面為DVD。
- 唱片十首歌於Hall內,歌者與音樂家同步錄音。
- 聯同四位國際級音樂大師,炮製極高音樂成就的唱片。包括龍向榮博士(敲擊)、
  譚寶碩先生(洞簫、笛子)、霍世潔女士(二胡)、黃蒙拉先生(小提琴)。
- DVD以dts 5.1 surround,擺脫二聲道傳統,盡用5聲道擺放樂器。
- 在Hall環境內同步錄音。
- 李克勤利用特別膽咪收錄部分歌曲。
- Video以1080拍攝。
環球唱片出品

<iframe src="http://www.hififever.com/mkt/video/hacken.htm" width="352" height="288" scrollbar="auto" FRAMEBORDER="0" MARGINWIDTH=0 MARGINheight=0 SCROLLING=no></iframe>[/quote]

唔知係唔係打錯電話比我, 我唔係姓譚架wor
fy 發表於 2005-11-30 01:42:33 | 只看該作者

請問網主:

李克勤演奏廳 《 試播會》會聽到幾點?
ewcl 發表於 2005-11-30 10:07:28 | 只看該作者

Re: 李克勤演奏廳 《 試播會》入場券,名額二十,先到先得!

[quote:a8b6052c0c="fy"]請問網主:

李克勤演奏廳 《 試播會》會聽到幾點?[/quote]

唔知有無碟送呢 :  :  :  :
fy 發表於 2005-11-30 15:59:03 | 只看該作者

多謝網主安排令我有機會去欣賞李克勤演奏廳 《 試播會》.

Thanks you!

=D>  =D>  =D>  =D>  =D>
ewcl 發表於 2005-11-30 16:17:29 | 只看該作者

[quote:49fc716700="fy"]多謝網主安排令我有機會去欣賞李克勤演奏廳 《 試播會》.

Thanks you!

=D>  =D>  =D>  =D>  =D>[/quote]

雖然無時間去, 但都十分多謝網主安排. :  :  :
 樓主| admin 發表於 2005-11-30 18:25:31 | 只看該作者

[quote:29a84a09e1="fy"]多謝網主安排令我有機會去欣賞李克勤演奏廳 《 試播會》.

Thanks you!

=D>  =D>  =D>  =D>  =D>[/quote]

fy兄,好高興今日見到你! 以後一齊去多d活動啦。
希望今次安排令你滿意~
 樓主| admin 發表於 2005-11-30 18:27:44 | 只看該作者

[quote:a1bdf561ee="ewcl"][quote:a1bdf561ee="fy"]多謝網主安排令我有機會去欣賞李克勤演奏廳 《 試播會》.

Thanks you!

雖然無時間去, 但都十分多謝網主安排. :  :  :[/quote]

ewcl兄,工作要緊,沒辦法啦,希望下次見你!
reno 發表於 2005-12-1 16:53:09 | 只看該作者
雖然不能去, 但都十分多謝網主通知,下次再有活動一定盡量參加.

Thanks

Buzz2005 發表於 2005-12-15 11:56:17 | 只看該作者
我都要啊!联络我啦!我的登陆系Buzz2005
sunnyming 發表於 2005-12-19 19:53:43 | 只看該作者
雖然不能去, 但都十分多謝網主通知,下次再有活動一定盡量參加.

Thanks