隔離台R3X D管理文化真係無得頂..大家睇睇呢段文章.. 評一評理..做個公正

imageandy 發表於 2007-5-31 01:01:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
大家睇睇呢段文章.. 評一評理

http://www.review33.com/avforum/forum_message.php?topic=94070527195347

由Jackie 講 "sumandy,係我刪除你的留言。

你鍾意講Sound Mechanics,只要係基於事實,ok,可以俾你講,不過不要牽扯到網主身上。抽水抽到你咁程度都算惡得交關,你再講三講四,我見你一次殺你一次,唔好話冇通知。"

而且..http://www.review33.com/chat/forum_message.php?topic=35070530212947

我D post解釋俾人無聲無息del埋.有佢講冇人講. .. 大家評下理

身為官理人員出言威嚇都真係一絕. 各位.. 原來隔離言論係冇自由ga!

出言威嚇仲自圓其說 : 對於有些會員(sumandy)乘機搞事,一再攻擊和誣衊網主「驚得罪廣告商」,網站對這種言論深表遺憾。事實上,網站的立場是中立和不偏不倚的,希望這些人懂得什麼叫自重重人。

相信" 你鍾意講Sound Mechanics,只要係基於事實,ok,可以俾你講,不過不要牽扯到網主身上。抽水抽到你咁程度都算惡得交關,你再講三講四,我見你一次殺你一次,唔好話冇通知。" 佢非常自重

我開個第2個account PM佢網主叫佢了解一下. 點知佢kill晒我D account.. del埋我D message. 然後自圓其說... 描黑本人. 而且此地無銀 . 如果真的中立. 唔駛del message 又 block人地account la..!

咁無風度而且小圈子.. 信唔信佢地言論請自行認定
bigking 發表於 2007-6-12 18:11:37 | 顯示全部樓層
傻o既. 5-12mm 都有得嘈. review33 班友真係最叻港式投訴, 搵o黎攪  :

張相都清楚見到係一條條木條o係入面, 人o地賣個hifi 架o即, 唔通改個spec 改data 都要出customer notification 咩 8)
heero 發表於 2007-7-26 12:31:17 | 顯示全部樓層
[quote:781d5c0cda="Booda"]傻o既. 5-12mm 都有得嘈. review33 班友真係最叻港式投訴, 搵o黎攪  :

張相都清楚見到係一條條木條o係入面, 人o地賣個hifi 架o即, 唔通改個spec 改data 都要出customer notification 咩 8)[/quote]

An honest audio manufacturer will not, and must not sell 'snake oil' product with 3rd class material and craftsmanship.

Specs and actual realization of design are equally important, and should be extremely well communicated.
muka 發表於 2007-7-29 12:31:44 | 顯示全部樓層
post 張夾板給大家參巧。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x