打印 上一主題 下一主題

搞搞震同好會

樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 17:55:51 | 只看該作者
E..............

如果個士啤喉個傷口衣兩個星期都電唔死,要用手術刀切走巨.

and膀胱炎要食消炎藥和等報告出.

又要做放尿記錄......... :cry:
wensontony 發表於 2009-5-25 18:02:46 | 只看該作者
um............
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 18:06:08 | 只看該作者
比人電完赤赤痛....
wensontony 發表於 2009-5-25 18:10:31 | 只看該作者
[quote:fc9112d864="AlexWong09"]比人電完赤赤痛....[/quote]
點解禾比人電完係頭暈暈....
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 18:20:34 | 只看該作者
層板係味做?

做的話連對全音一齊做.
wensontony 發表於 2009-5-25 18:23:12 | 只看該作者
[quote:743efd3cfd="AlexWong09"]層板係味做?

做的話連對全音一齊做.[/quote]

基本係做架啦,今果星期上禾樹睇板,係尺寸大細到時再講實

全音泰哥都未回覆係邊樹團購 :?
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 18:35:43 | 只看該作者
[quote:2a160cbdaa="老五"][quote:2a160cbdaa="AlexWong09"]層板係味做?

全音泰哥都未回覆係邊樹團購 :?[/quote]

到時試好隻樣板後就知啦~~~~
wensontony 發表於 2009-5-25 18:53:28 | 只看該作者
[quote:6b27e88fdd="AlexWong09"][quote:6b27e88fdd="老五"][quote:6b27e88fdd="AlexWong09"]層板係味做?

到時試好隻樣板後就知啦~~~~[/quote]

泰哥機殼成唔成 :?:
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 18:58:43 | 只看該作者
[quote:a0f61caf47="老五"][quote:a0f61caf47="AlexWong09"][quote:a0f61caf47="老五"][quote:a0f61caf47="AlexWong09"]層板係味做?

到時試好隻樣板後就知啦~~~~[/quote]

泰哥機殼成唔成 :?:[/quote]

應唔成勒.

明天太保去我到搬叭去試.
wensontony 發表於 2009-5-25 19:18:52 | 只看該作者
我都要搵日去太保樹幫拆火牛
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 19:29:57 | 只看該作者
隻全音裝唔裝面網好?
wensontony 發表於 2009-5-25 19:57:31 | 只看該作者
[quote:0c28374fee="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
兩樣都有得唔得?
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 20:04:51 | 只看該作者
[quote:00f75ea718="老五"][quote:00f75ea718="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
兩樣都有得唔得?[/quote]

得!你比錢做貨!
wensontony 發表於 2009-5-25 20:16:49 | 只看該作者
[quote:616e4ad19b="AlexWong09"][quote:616e4ad19b="老五"][quote:616e4ad19b="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
得!你比錢做貨![/quote]
唔係收訂金先咩?
唷~~~鑽定四果孔,喜愛咪用網囉,唔中意咪唔要網囉...
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 20:19:32 | 只看該作者
[quote:1712998171="老五"][quote:1712998171="AlexWong09"][quote:1712998171="老五"][quote:1712998171="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
唔係收訂金先咩?
唷~~~鑽定四果孔,喜愛咪用網囉,唔中意咪唔要網囉...[/quote]

邊有D拱的設計呀!

而且D子母扣一套套,邊個會淨比隻娒你呀!
wensontony 發表於 2009-5-25 20:25:42 | 只看該作者
[quote:6303edbed8="AlexWong09"][quote:6303edbed8="老五"][quote:6303edbed8="AlexWong09"][quote:6303edbed8="老五"][quote:6303edbed8="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
唔係收訂金先咩?
唷~~~鑽定四果孔,喜愛咪用網囉,唔中意咪唔要網囉...[/quote]
邊有D拱的設計呀!
而且D子母扣一套套,邊個會淨比隻娒你呀![/quote]
面網唔係整留四果孔位就得咩,唔要網剩見到四果孔位都唔難睇喎 :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 20:28:02 | 只看該作者
[quote:87144a7bf6="老五"][quote:87144a7bf6="AlexWong09"][quote:87144a7bf6="老五"][quote:87144a7bf6="AlexWong09"][quote:87144a7bf6="老五"][quote:87144a7bf6="AlexWong09"]隻全音裝唔裝面網好?[/quote]
唔係收訂金先咩?
邊有D拱的設計呀!
而且D子母扣一套套,邊個會淨比隻娒你呀![/quote]
面網唔係整留四果孔位就得咩,唔要網剩見到四果孔位都唔難睇喎 :[/quote] :
wensontony 發表於 2009-5-25 20:37:45 | 只看該作者
全音係咪泰哥果對?
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 20:40:13 | 只看該作者
Yes!

我設計左用PMC成日用果D迷宮.
wensontony 發表於 2009-5-25 20:42:23 | 只看該作者
樣板都未有咁快攪團購 :?:
係咪開好晒料同配好單元,等班大哥自己組裝 :?:
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 20:48:41 | 只看該作者
[quote:699ab3ef71="老五"]樣板都未有咁快攪團購 :?:
係咪開好晒料同配好單元,等班大哥自己組裝 :?:[/quote]

講左好多次是試好個板先開始..........

是現成有晒木皮的箱+單元.

今時今日重玩賣淨板!

要淨板度好晒尺寸去五金鋪都得啦~~~~~~死鬼買你的,你睇玩號角班大哥........
wensontony 發表於 2009-5-25 21:06:54 | 只看該作者
[quote:e563b4b9eb="AlexWong09"][quote:e563b4b9eb="老五"]樣板都未有咁快攪團購 :?:
係咪開好晒料同配好單元,等班大哥自己組裝 :?:[/quote]
講左好多次是試好個板先開始..........
是現成有晒木皮的箱+單元.
今時今日重玩賣淨板!
要淨板度好晒尺寸去五金鋪都得啦~~~~~~死鬼買你的,你睇玩號角班大哥........[/quote]
唔係剩賣板,做好晒榫口等佢地痴下板,上下螺絲反下嘛 :
話事話,都有dd後悔放左對號角,原來造箱開孔係咁過癮架 :cry:
wensontony 發表於 2009-5-25 21:11:38 | 只看該作者
禾都撚住做定兩塊600mm x 550mm 層板,留待反唱盤時做架用 8)
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 21:21:37 | 只看該作者
[quote:5690849a4c="老五"]禾都撚住做定兩塊600mm x 550mm 層板,留待反唱盤時做架用 8)[/quote]

有做Taoc果隻款????????

左邊電到傷口赤赤痛,又邊皮股打針打到好痛.......
wensontony 發表於 2009-5-25 21:36:39 | 只看該作者
[quote="AlexWong09"][quote:d020b75586="老五"]禾都撚住做定兩塊600mm x 550mm 層板,留待反唱盤時做架用 8)[/quote]

有做Taoc果隻款????????

禾無所謂咩款,會提文哥佢地,層板最好全部大細一樣,鋁柱才自定高度
wensontony 發表於 2009-5-25 21:38:57 | 只看該作者
[quote="AlexWong09
左邊電到傷口赤赤痛,又邊皮股打針打到好痛.......[/quote]

禾刀比左邊果令女電到禾烚烚興
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 21:45:18 | 只看該作者
整番首頁個計數器
wensontony 發表於 2009-5-25 21:52:14 | 只看該作者
[quote:2040faa3dc="AlexWong09"]整番首頁個計數器[/quote]
咩首頁個計數器 :?:
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 21:58:00 | 只看該作者
右下角
eso700 發表於 2009-5-25 22:49:54 | 只看該作者
hi ... pm 己收, 我OK  
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-25 22:56:16 | 只看該作者
[quote:94a2d2da17="esoteric"]hi ... pm 己收, 我OK  [/quote]

好的,收PM
wensontony 發表於 2009-5-26 06:34:44 | 只看該作者
早~~
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 11:41:20 | 只看該作者
早~~
wensontony 發表於 2009-5-26 13:10:10 | 只看該作者
<------都係換番呢果頭像好d :  :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:13:26 | 只看該作者
[quote:f9a96c0da5="老五"]<------都係換番呢果頭像好d :  :[/quote]

乜來架 :?:
wensontony 發表於 2009-5-26 13:16:56 | 只看該作者

泰哥另一部6V6作品

總共造左三台,不知是否安在^+++*

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:19:04 | 只看該作者
um....................... :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:24:40 | 只看該作者
http://blog.nownews.com/firewalker/textview.php?file=26075

有冇睇過衣套介,睇左數十次都好有感覺.
wensontony 發表於 2009-5-26 13:30:34 | 只看該作者
泰哥6V6膽機立體圖

本帖子中包含更多資源

x
wensontony 發表於 2009-5-26 13:32:32 | 只看該作者
立體圖2

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:34:09 | 只看該作者
OUT LA :
wensontony 發表於 2009-5-26 13:34:12 | 只看該作者
[quote:b72fb97cd2="AlexWong09"]http://blog.nownews.com/firewalker/textview.php?file=26075
有冇睇過衣套介,睇左數十次都好有感覺.[/quote]
無 8)
wensontony 發表於 2009-5-26 13:35:51 | 只看該作者
[quote:1cb36eb62f="AlexWong09"]OUT LA :[/quote]

無$$$$$$$$$$$換新 8)
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:37:45 | 只看該作者
[quote:6affb90e62="老五"][quote:6affb90e62="AlexWong09"]OUT LA :[/quote]

無$$$$$$$$$$$換新 8)[/quote]叫你老細換麻 :
wensontony 發表於 2009-5-26 13:40:04 | 只看該作者

高音咀

幫老友用鋁合金做左對,邊對是原裝呢? :

本帖子中包含更多資源

x
wensontony 發表於 2009-5-26 13:41:23 | 只看該作者
[quote:be29552e66="AlexWong09"][quote:be29552e66="老五"][quote:be29552e66="AlexWong09"]OUT LA :[/quote]
無$$$$$$$$$$$換新 8)[/quote]叫你老細換麻 :[/quote]
成拾台機換晒好金喎 :?
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-26 13:45:52 | 只看該作者

Re: 高音咀

[quote:e6ef2c6001="老五"]幫老友用鋁合金做左對,邊對是原裝呢? :[/quote]

深色個隻
wensontony 發表於 2009-5-26 16:35:22 | 只看該作者

Re: 高音咀

[quote:e6a89fbeec="AlexWong09"][quote:e6a89fbeec="老五"]幫老友用鋁合金做左對,邊對是原裝呢? :[/quote]
深色個隻[/quote]
估中........無獎品 :
wensontony 發表於 2009-5-26 21:14:45 | 只看該作者
呵欠~
wensontony 發表於 2009-5-27 06:01:33 | 只看該作者

本帖子中包含更多資源

x