打印 上一主題 下一主題

出售: 高質銅心電源線+鋁殼濾波拖板一套

Eric200X 發表於 2012-4-20 22:03:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

高質出口貨、只售數套!
100% New, No used with packing.
1.高質純銅99.997%OFC電源線,1.5M.最高負載電流50A.
適用後級、主電源. 名廠MK頭(英式方頭).
音效:低頻深厚、中高通透、音場深阔.

2.高質四位濾波排蘇,萬用插頭.
~EMI Filter, 電磁場波過濾.
~鋁金屬外殼, Shielding (屏蔽保護)
~功能:音樂背景通透、乾淨、寧靜.

Price: 1 set $900 (fixed)
Trade at Kwai Fong MTR. (放工後交收)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| Eric200X 發表於 2012-4-20 22:04:16 | 只看該作者
一個字"抵"!
 樓主| Eric200X 發表於 2012-5-2 07:39:21 | 只看該作者
我自已都用緊一套, 平心而論, 效果有驚喜, 高頻粒粒清, 廷伸音場阔咗, 幼細順滑咗, noise/沙沙石石冇咗,對我套平野來講,起碼有30~40%音質改善, 小小投資、大大改變!!...$900(線+濾波器socket)絕對超值, 用在TV/LCD都得.補充一點,個filter sockets係清華大學電子工程系研發, 绝非一般外國brand膠拖板所及.
 樓主| Eric200X 發表於 2012-5-25 20:15:49 | 只看該作者
Good!
 樓主| Eric200X 發表於 2012-6-4 17:19:00 | 只看該作者
Good!
 樓主| Eric200X 發表於 2012-6-12 11:40:16 | 只看該作者
still available!!
Interests pm.
Trade at MTR Kowloon side!
 樓主| Eric200X 發表於 2012-7-2 22:35:59 | 只看該作者
still available! One set900.
 樓主| Eric200X 發表於 2012-8-2 20:23:24 | 只看該作者
still available!