打印 上一主題 下一主題

出售: PIONEER XC-1521MD CD MD Tuner Mini Hi Fi

veqwt 發表於 2011-7-26 00:08:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
PIONEER XC-1521MD CD MD Tuner Mini Hi Fi    一套齊原裝遙控,全正常MD可錄放功率大,220V主機少用大概8成新成色見相MADE IN MALAYSIA,喇叭冇咁新:6ohm 100W MADE IN INDONESIR    售 $500    有意請PM留電話
boonda 發表於 2011-8-25 18:50:31 | 只看該作者
请问他的收音能不能收FM2的?
 樓主| veqwt 發表於 2011-8-29 01:43:34 | 只看該作者
你好師兄﹗唔好意思今日上來睇下先見到你既信息,你系咪問部機可唔可以收FM咖(因為你既FM後面有個2字我唔明)部機就有FM收音 CD MD 媒體播放,大功率功放,配機喇叭低音系5寸半而低音喇叭用既系大音圈,絕對夠勁(我依咖系用緊獨立功放機馬仔來做放音,有次想試下喇叭有几勁,搞到俾人鬧),不過對喇叭外表就唔系咁新,因為對喇叭我一直都有用住難免有花啦,反而部機頭就好新淨我極少用,依咖部機頭都仲系用袋包好放埋冇用到,前排因為打算放套機就試返部機,功能全部正常,起碼呢款機既CD合蓋系用齒輪式上下操作連因為用皮帶日久而老化問題都唔會有,因為絕大部份CD機都系用皮帶做帶動,用佢一兩年就開始出問題,你真系有心買既我就up相俾你睇啦,
 樓主| veqwt 發表於 2011-8-29 02:00:03 | 只看該作者

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x